Over ons

Over Maximal

Samenwerken met Maximal? Klik HIER

Ontstaan

Sinds 2012 organiseert Maximal met veel plezier de mooiste busreizen naar Festivals in heel Europa. Het is onze ambitie om van iedere reis, groot of klein, een totaalervaring te maken. We zien onszelf als de beste randprogrammering van jouw festival. Met Maximal ben je verzekerd van veilig en makkelijk vervoer van en naar je festival en ontmoet je onderweg alvast de allerleukste mensen.

Totaalervaring

Bij Maximal kun je niet alleen terecht voor je festivalreis. Op geselecteerde bestemmingen kun je ook meteen je entreetickets boeken. Vergeet ook niet je camping te checken. Voor vrijwel alle festivals vind je alle producten die je nodg hebt onder 1 dak in de Maximal shop.

Veilig

Bij Maximal ben je verzekerd van veilig vervoer. We werken nauw samen met Europa’s grootste vervoerders. De touringcars voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met ervaren en gecertificeerde chauffeurs. Alle touringcars zijn voorzien van ISO 9001 / SKTB keurmerk. Wel zo relaxt toch?

Jouw opstapplaats, jouw reis

Bij Maximal kun je altijd terecht voor een reis op maat. Vraag naar een privé touringcar voor jou en je vrienden. Staat je opstapplaats er niet bij? Geen probleem, neem contact op en we gaan het voor je regelen.

Meer dan vervoer

Kies voor Maximal en blijf op de hoogte. Maximal bestaat zeker niet uit busvervoer alleen. We zijn gek op festivals en houden je op de hoogte van al het nieuws met informatieve blogs, line-up updates, nieuwsbrieven, foto’s en (after-)movies. Als je een beetje mazzel hebt maken we een mooi fotoalbum of zelfs een movie van je busreis. Check ons op Facebook – Instagram – Youtube.

Extra’s

Afhankelijk van je bestemming kun je bij Maximal altijd iets extra’s verwachten. We gaan naar een festival dus we houden van gezelligheid.

  • gratis koude biertjes op geselecteerde reizen
  • gebriefte reisleider
  • gezellige sfeer aan boord
  • gratis Maximal Tripperscap / speciale prijzen
  • bussen voorzien van ISO 9001
  • de beste campingplekken
  • met je vrienden in dezelfde bus-garantie (wanneer je ook boekt)
  • tour guide aan boord van elk bus