Jobs and Internships

Jobs & Stages

Doe de typetest en check of je past in het team van Maximal.

Stages

Stage Marketing & Communicatie

Creatives

Actuele jobs

Reisleider

Open sollicitaties voor jobs en stages

Voor leuke jobs en stages ben je bij Maximal aan het juiste adres goed! Maximal groeit, ook in 2017, dus open sollicitaties zijn altijd welkom. Wij zoeken voortdurend naar nieuw bloed. En andersom zit Maximal ook een beetje in jouw bloed: Je hart gaat sneller kloppen bij de gedachte aan de vetste buitenlandse festivals. Je wil hierin betrokken zijn op het gebied van webcare, sales, operations of als reisleider. Je houdt van plannen en organiseren of staat op en gaat naar bed met social media. Daarnaast ben je ook nog eens een coole chick of gekke dude. Je kunt omgaan met veel vrijheid en vertrouwen en neemt je eigen verantwoordelijkheid.

Je gaat alleen voor het beste. Work hard, play hard. Je houdt ervan nieuwe concepten en werkwijzen te ontdekken en bent hierin gezond brutaal.

  • Als medewerker webcare beschik je over genoeg discipline om soms ook een keer ’s avonds laat dat mailtje eruit te knallen. En van marketing heb je best een beetje kaas gegeten. Verder ben je in staat je taalgebruik aan te passen wanneer dat nodig is, van formeel naar informeel, jwz!
  • Als medewerker sales en operations neem je de leiding als het aankomt op planning. Je beschikt over een helicopterview, bent de spin in het web en organiseren zit in jouw DNA.
  • Als reisleider ben je organisatorisch en communicatief sterk en zorg je er met je enthousiasme voor dat de reis goed verloopt. Alles altijd met een doel: een Maximale ervaring voor onze reizigers.

Een ding is zeker: heb je talent en ambitie dan zijn jobs en stages bij Maximal op jouw lijf geschreven.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?

Stuur dan de volgende informatie met behulp van het formulier hieronder.

  • Motivatiebrief
  • Je CV