Nachtiville

Weissenhäuser Strand, Duitsland | 17 – 20 januari 2025

Busreis Nachtiville

  • Lees onze blog over waarom je vroeg moet boeken en mis de bus niet.

Reis mee met de Maximal Busreis Nachtiville Festival 2025. Wij brengen je met de bus naar naar dit heerlijke overwinterfestival Duitsland! Maak alvast vrienden onderweg en reis comfortabel terug naar huis.

Nachtdigital is terug!

Nachtiville is een heerlijk indoor festival in het bungalowpark in Weissenhäuser Strand. De organisatie: “Voor ons is Nachtiville een combinatie van twee werelden: enerzijds een gevarieerd muziekprogramma op tal van verdiepingen. En anderzijds een vakantieweekend met mooie appartementen, tijd met vrienden en wandelingen aan de Baltische Zee. Deze interactie maakt Nachtiville tot een uniek decor. Een rave die ook ontspanning biedt. Feest en herstel. Als dat is wat je van plan bent, zoals wij, dan is ons festival precies wat je nodig hebt om de tijd tot de zomer te overbruggen.”

Na een succesvolle eerste editie in 2023 zijn de verwachtingen jaarlijks weer hoog voor Nachtiville: goede muziek, een plek om je vrij te voelen en een geweldige sfeer! Dans op de beste elektronische muziek van bekende en opkomende artiesten en duik in het tropische zwembad. In januari hoef je niet te kamperen: je slaapt gewoon in een comfortabele bungalow, hotelkamer of een appartement! Daarnaast kan je ervoor kiezen om een dagje eerder te komen en een dagje later te vertrekken. Zo kan je rustig reizen en heb je alle energie om te dansen. De perfecte mini-vakantie.

Reis mee met de Maximal Busreis Nachtiville Festival! Relaxed, betaalbaar, duurzaam en wanneer je ook boekt: je zit altijd met je vrienden in dezelfde bus. Stap in!

De bus is het ideaalste vervoermiddel voor festivals en bij Maximal doen we er alles aan voor een ontspannen reis. Wat te verwachten:

Vrienden in dezelfde bus garantie

Services van deur tot deur

Gids aan boord

We houden de busreis betaalbaar, maar zoeken altijd naar de beste kwaliteit touringcars. Veilig en ontspannen. Wat te verwachten:

Toilet aan boord

Vervoer met een luxe touringcar

ISO 9001 kwaliteitslabel

Volledige conditionering

Koelkast

Luxe verstelbare stoelen

Automatische airconditioning

Stereo geluidssysteem, DVD speler

Dubbele deuren

Ervaren chauffeurs

Dubbel glas

Reis je met ons mee naar je favoriete festival? En wil je wat extra geld verdienen om op het festival te besteden? Schrijf je in om een Maximal-reisleider te worden en ontdek alle voordelen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Flexibele werkuren

Goede vergoeding

Uitdagende ervaring

+50 nieuwe festivalvrienden

Info

Festival: 17 – 20 januari 2025
Busreis: 16 – 20 januari 2025
Vertrekplaatsen: Nederland & Duitsland
Bustickets: Enkele reizen
Festivallocatie: Weissenhäuser Strand, Duitsland

Vertrektijden

Exacte vertrektijden ontvang je in de week voor vertrek per email met reisinformatie. We zorgen voor voldoende pauzes onderweg, waarin je kunt chillen, roken of nog een dansje kunt doen. Uiteraard kun je ook een tukje doen onderweg.

Vertrekschema

Bekijk de shop voor alle reisopties. Pickup/drop off locatie: naast het festivalterrein. Check het overzicht van al onze vertreklocaties voor de precieze vertrekplaats van je bus.

DEPARTUREBUSGATHER / DEPARTURE TIME
Amsterdam, Station Zuid//
Utrecht, Jaarbeurs//

BLOG


WINACTIE Nachti Festival 2023

INFO & TICKETS NACHTI FESTIVAL Wat: winactie Nachti Festival / Waar: Instagram / Wanneer: NU / Genre: prrrrrrijzen Doe mee met de...

Lees verder
Cabine at nachtiville

Dit is de Line-up van Nachtiville 2024!

INFO & TICKETS NACHTIVILLE Wat: Line-up Nachtiville / Waar: Weissenhäuser Strand, Duitsland / Wanneer: 18-22 januari 2024 / Genre: Techno, House,...

Lees verder

Lees hier waarom jij Nachtiville 2024 mee moet maken!

INFO & TICKETS NACHTIVILLE Wat: Nachtiville / Waar: Weissenhäuser Strand, Duitsland/ Wanneer: 19 - 22 januari 2024 / Genre: Elektronisch Het wachten...

Lees verder
People partying at Nachtiville

Vervoer naar Nachtiville: het overzicht

INFO & TICKETS NACHTIVILLE Wat: Vervoer naar Nachtiville / Waarheen: Weissenhäuser Strand, Duitsland / Wanneer: 19 - 22 januari 2024 /...

Lees verder

Dé Nachtiville paklijst: dit is wat je mee gaat nemen

INFO & TICKETS NACHTIVILLE Wat: Nachtiville paklijst / Waar: Weissenhäuser Strand, Duitsland / Wanneer: 20 – 23 januari 2024 / Genre:...

Lees verder

Lees hier waarom je Nachtiville niet mag missen!

Waar: Duitsland, Centre Parcs De Eemhof / Data: 13 t/m 16 november / Genre: Electronisch Je hebt misschien nog niet gehoord...

Lees verder